Van particulieren Voor particulieren

Onze werkwijze bij aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij Wij doorlopen samen met u volgende fasen voor een optimale ondersteuning

vpn_key

Oriëntatiefase

U wilt een object kopen of verkopen. Dan is het belangrijk om u eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten? Met deze en andere vragen kan wij u helpen. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken.

 

Waar ??, Bourgogne

Wij..

Francemaisons.eu is de partner in begeleiding van aan- en verkoop van objecten in Bourgogne Frankrijk. Francemaisons.eu helpt u graag uw droom te verwezenlijken. Al 24 jaar wonen en werken wij in Frankrijk, vele huizen zijn door onze handen gegaan, door aankoop, verkoop en heel veel ervaring op renovatie, bouwtechnisch en administratief gebied.  Op deze website vindt u meer informatie over de werkwijze, haar diensten en het aanbod van alle objecten.

Een taxatie van uw huis?

Een taxatie is vaak noodzakelijk voor de aanvraag van een hypotheek of voor fiscale doeleinden. Locale makelaars en notarissen zijn gecertificeerd om een taxatie van uw woning/woonboerderij uit te voeren.

U wilt een object verkopen?

Dan is het belangrijk om u eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten?

Wilt u een woning aankopen?

Wij kunnen u begeleiden in dit traject! Met de ervaring die wij hebben opgebouwd en ons groot netwerk kunnen wij u deskundig en realistisch adviseren bij de koop van een woning.

Feature Media

Parc naturel régional du Morvan

De Morvan is een bergachtig gebied dat eigenlijk een uitloper is van het Centraal Massief is. Het bestaat voornamelijk uit granietgesteente.

Grootte: 290.900 ha.   ofwel 9% van de totale oppervlakte van Bourgondië.

Hoogste punt:     901 meter

Klimaat:  Landklimaat

Feature Media

Wel of niet kopen of verkopen zonder makelaar

Voordelen van kopen zonder makelaar Geen makelaarskosten. .. Een makelaar vraagt nu eenmaal geld voor zijn diensten. Als je dus geen aankoopmakelaar nodig hebt, spaar je dat geld uit. Geen makelaar die zich overal mee bemoeit. ..
Wij van francemaisons.eu, begeleiden u tot ver voorbij de sleutel overhandiging, wij kunnen u begeleiden in het opzetten van een bedrijf, maar ook begeleiden wij renovaties, verbouwingen, aanvragen etc etc. 
 

 

Waarom zou u met ons in zee gaan?

devices_other

Velen gingen U voor

Het volop genieten van uw aankoop start pas wanneer u officieel eigenaar bent. Het maken van nieuwe plannen kan nu beginnen.

brightness_high

Technisch onderzoek

Bouwwijze en constructies zijn anders dan in Nederland, het verwezenlijken van uw plannen, kan door ons technisch worden begeleid.  

favorite_border

Assistentie bij problemen

In Frankrijk gaat alles een beetje anders, dus bij probleempjes kunnen wij dit voor u begeleiden en/of geheel uit handen nemen

trending_up

Ondersteuning bij onderhoud

"Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten in de bouw en onderhoud werkzaamheden.

Unieke service - Ze presenteren niet alleen een mooie oplossingen. Ze begeleiden u door het product voor u te laten werken!

Ze gaven me stapsgewijze instructies bij het bouwen en helpen bij het vertalen naar de aannemer, loodgieter en electricien.